Ergotel KOMPLET forhandlerservice

Eksperter hjælper til, hele vejen

Specialiseringen indenfor vores produktområder betyder, at vi i samarbejde med vores forhandlere kan yde ekspertrådgivning i alle faser af købet, fra behovsanalyse til levering og efterfølgende support – også hos slutkunden. Derfor er Ergotel ikke en traditionel distributør – vi vil være trendsættere indenfor værdiskabende partnertilbud. Dem har vi samlet i vores partnerprogram, som vi kalder Ergotel KOMPLET. Læs mere nedenfor, og kontakt den relevante Ergotel-afdeling under hver del af hjulet!

Kunne I tænke jer at blive forhandler af Ergotels produktlinier? Vi hører altid gerne fra seriøse og dedikerede virksomheder – kontakt os her. 

Ergotel KOMPLET forhandlerservice_alle skiver

Vi leverer varme emner

Ergotel tilbyder at gøre jeres emner varme, igennem telemarketing og digital marketing, så de er klar til at møde jer.

I samarbejde med førende TM-bureauer tilbyder vi at ringe jeres emne-lister igennem, så I kan løbe efter de lavt-hængende frugter i jeres målgruppe. Vi tilbyder at hjælpe med manus til phonerne, samt fastlæggelse af målgruppe og mål. Kontakt Stine Bo for at høre nærmere. 

I får varme emner igennem vores brancheledende Try & Buy-program til slutkunder i hele DK, som vi markedsfører på sociale medier og på relevante websites i telebranchen.

Endelig har vi per Juni 2016 lanceret et ganske omfattende video-marketingprogram, som med tiden vil forøge kendskabet og styrke præferencen for vores brands og produkter. Alene i Plantronics-regi anvender vi på ergotel.dk over 50 produkt- og brandvideos, som I som forhandler har adgang til at publicere på jeres eget website, igennem “embedding”-koden under hver video – og det er ganske nemt! Video-marketing er særdeles effektivt overfor såvel forbrugere og erhvervs-kunder. Kontakt Morten Baggesen hos Ergotel for at høre nærmere.

 

Ergotel KOMPLET Vi_leverer

Vi støtter med salgstræning

Ergotel tilbyder såvel produkttræning som udvidet, effektiv salgstræning med Stine Bo, en af Danmarks bedste salgstrænere.

Vi bringer din salgsstyrke til næste niveau på alle de kundskaber, som en god sælger skal besidde for at kunne udvide jeres markedsandele. Med Stine Bo bliver I excellente indenfor hele salgs-paletten. Som udtrykt af en vores forhandlere, er det en ”en uundværlig investering”.

Vores salgstræningsforløb sætter fokus på jeres salgsadfærd før, under og efter salget. I lærer ikke bare at elske canvas, men også bruge det på en sådan måde, at indvendingsbehandlingen bliver en ren sport.

Vi giver jer inspiration til at kigge med friske øjne på jer selv, så både jeres eksisterende og nye markeder kan føre jeres forretning til nyt og højere niveau.

 

Ergotel KOMPLET Vi_støtter

Vi hjælper med at lukke salget

Ergotel tilbyder at tage med jer på kundebesøg, så indvendinger og tekniske spørgsmål kan afklares hurtigt og nemt.

Det betyder, at vi bidrager med vejledning, så jeres kunde føler sig sikre i, at deres valg er en rigtig god investering. Vi mødes typisk med IT-chefen hos jeres kunde, eller en projektleder i IT-afdelingen. Al dialog med indkøbsafdelingen er naturligvis jeres område.

Vi hjælper med at afklare spørgsmål om anvendelse af vores produkter på den kommunikationsplatform som kunden har: hvilken Softphone (som f.eks. Skype, Avaya, andre), mobil/smartphone og/eller bordtelefon bruges?

I tillæg giver vi rådgivning om hvilke headsets, der passer til de brugerprofiler jeres kunde har. I Ergotel opererer vi med 7 forskellige brugerprofiler. Udbyttet for kunden er en høj grad af adoption og medarbejdertilfredshed.

Ergotel KOMPLET Vi_hjælper

Vi sender varerne direkte til kunden

Ergotel tilbyder at levere direkte til jeres kunder – fra dag til dag. Det giver jer nul lagerbinding og minimal ordrehåndtering. Og det er ret nemt:

  1. I afgiver jeres ordre via på vores e-shop eller per email til salg@ergotel.dk. I kan også ringe ordren ind på vores salgstelefon ml. 8-16.
  2. I vælger selv, hvor ordren skal leveres i feltet “leveringsadresse” hvis I køber online, over telefonen, eller ved at anføre det i e-mailen.
  3. Inden jeres ordre afsendes, modtager I en ordrebekræftelse med ordrenummer, varenummer, antal og pris.
  4. Alle ordrer der afgives inden kl. 14 pakkes og afsendes samme dag, med levering efterfølgende hverdag.
  5. Så snart jeres ordre er afsendt, modtager I en e-mail, med et link til dit Track & Trace nummer, samt jeres faktura.

Så lad os klare logistikken for jer. Simpelt og nemt.

Ergotel KOMPLET Vi_sender

Vi sørger for perfekt installation

Ergotel tilbyder at assistere med installation og implementering hos jeres kunder, så alt kører perfekt fra dag ét. Det giver glade og loyale kunder.

Omfang og ydelser aftales fra sag til sag – kontakt din konsulent for at høre nærmere.

Ergotel KOMPLET Vi_sørger

Vi giver branchens bedste service

Teknisk support på Plantronics-produkter

Plantronics og Ergotel tilbyder i fællesskab en exceptionel god service. Læs mere her.

Teknisk support på Konftel-produkter

Også med Konftel kan Ergotel tilbyde en meget betryggende kundeservice. Læs mere på siden her. 

Teknisk support på Jablocom-produkter

Gå direkte til Jablocom-kundeservice her.

Salgssupport, spørgsmål til din ordre eller andre forespørgsler

Kontakt Ergotel per e-mail eller på tlf. 44 35 05 35

Ergotel KOMPLET Vi_giver

Distributør af

5 logoer negativ

Ergotel A/S  – Metalvej 7 – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48