Ergotel får endnu et stærkt brand

25. juni 2020  

Konftel, Unified Communications, Lancering!, Jabra

Vi er glade for at kunne meddele, at vi udvider vores produktportefølje med Jabra

Ergotel udvikler sig konstant

Gennem mange år har vi opbygget et stærkt koncept som specialiseret distributør og partner på det danske marked. Det har været en utrolig rejse og udvikling på mange måder.

De sidste par år har været ekstra begivenhedsrige for os. Først købte Plantronics Polycom og blev til Poly og umiddelbart efter, valgte vi at fusionere med Svenske IsiCom og derved blive en del af en Nordisk distributør.

Samtidig er vi gået fra at være headset-specialister til fuldt ud at omfavne hele kommunikationsløsninger inden for headset, voice og video.

Vores ekspertise inden for disse områder er stærk, og vi ser tydeligt at denne forretning vokser og er en åbenlys del af vores sociale samfundstruktur. Dette er en rejse og en forretning, som Ergotel og IsiCom vil drive frem på det nordiske marked. Vi fortsætter med at udvikle os og vi føler stærkt og tydeligt, at vi både kan og vil gøre mere i dag end i går.

Behovene er større end nogensinde

Kategorien headset har haft en mageløs udvikling siden Ergotel startede i 1999. Headsets er blevet helt naturlige og indlysende for alle at bruge, fra tidligere kun at have været relevante for en bestemt type brugere.

Vores overbevisning er, at videokategorien står over for nøjagtig samme udvikling. Desuden er denne udvikling blevet hurtigt fremspolet med ca. 3-5 år pga. de samfundsmæssige udfordringer vi har set gennem Coronakrisen.

Vores vision

Vores vision er kort og god: Vi skal være det indlysende og mest attraktive valg for dig der sælger eller vil sælge de bedste kommunikationsløsninger inden for headset, voice og video. Vi vil sikre at give dig et naturligt valg af de bedste brands inden for kategorierne hos én distributør. En distributør hvor ekspertise og rådgivning til dig og dine kunder, altid er den bedste. Vi vil tilbyde de bedste løsninger til at opfylde vores partnere og deres kunders behov.

For at lykkedes, er det vigtigt, at vi vokser os endnu stærkere og samarbejder med de bedste producenter af brands indenfor headset, voice og video.
Derfor er vi også meget stolte af, nu at kunne tilføje Jabra til vores i forvejen meget stærke brands indenfor kommunikationsløsninger. Med kombinationen af Poly, Jabra og Konftel tvivler vi ikke på, at vores nordiske konstellation med disse brands bliver endnu mere attraktiv.

Jabra har en utrolig stærk position på markedet og en produktudvikling der rammer tidens trends.

At få Jabra som leverandør vil styrke vores portefølje, men også øge vores muligheder for at hjælpe dig til en bredere palette og flere løsningsmuligheder for din forretning.

Aftalen med Jabra træder i kraft 1. august 2020 og vedrører Sverige, Danmark og Norge

Læs mere om Jabra og deres produkter her.

Konftel som er kendt for deres innovative konferencetelefoner, har gennem de seneste år også haft stærk fokus på videoløsninger.

Som en naturlig del af Ergotel og IsiComs fusion, bliver IsiCom sammen med Ergotel, nu distributør af Konftel på både det svenske og danske marked. Produktporteføljen og fremtidsvisionen hos Konftel, er et perfekt match til, hvordan vi som Nordisk distributør, ønsker at udvide vores samlede partnerskab.

IsiComs aftale med Konftel træder i kraft 1. september 2020 og vedrører Sverige og Danmark.

Læs mere om Konftel og deres produkter her

Ergotel ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores partnere og deres kunder og glæder os over, at kunne tilbyde endnu flere brands indenfor headset, voice og video.

Læs pressemeddelelse her
Læs mere om IsiCom her
Læs mere om Ergotel her