Polycom Studio er nu ZOOM-certificeret!

30. september 2019  

Software, Videokonference

“Det bedste af begge verdener”

– hører vi ofte, når kunder bruger Poly-hardware med Zooms skybaserede videokonference. Nu har Polycom Studio, vores premium USB-videobar til små møderum, opnået Zoom Room-Certificering.

Polycom Studio og Zoom Rooms er gået sammen for at skabe lyd- og video i den allerbedste kvalitet i en brugervenlig pakke.

“Zoom er glad for at kunne certificere Polycom Studio som platform for en enestående lyd- og videooplevelse for Zoom-kunder i små møderum – en løsning som er nem at bruge, implementere og administrere,” siger Oded Gal, chef for produktudvikling i Zoom.

Frost & Sullivan forudser, at ca. 70% af alle videomøder i 2022 vil finde sted i de såkaldte “huddle rooms” – små møderum. Plantronics har samtidigt estimeret, at antallet af små møderum vil stige eksplosivt fremover – i dag er der mindst 30 mio.
Så i mange virksomheder, store som små, giver det masser af mening at skære ned på rejserne og istedet bruge videomøder. Med lyd der fylder rummet og præcise deltager-rettede mikrofoner, gør Polycom Studio det muligt for alle deltagere at blive set og hørt, klart og tydeligt. Udviklet med afsæt i Polycoms mangeårige erfaring indenfor Audio, giver Studio den bedste lydkvalitet i sin klasse, som kombineret med et 4K Ultra HD-kamera gør det muligt at afvikle videomøder i en kvalitet, der faktisk matcher personlige møder. Samtidigt har Polycom bestræbt sig på at lave et produkt, der er klart til brug ud-af-æsken, helt uden bøvl og besvær. Studio er således fremtidens mødeplatform, for små møderum.

Besøg Polycom Studio-siden her – husk at se de fremragende videoer