Sådan bruger I vores videoer i jeres markedsføring & service

11. januar 2019  

Markedsføring

Forøg salg og kundetilfredshed – nemt og gratis

Vi har i skrivende stund 114 virkeligt gode videoer på ergotel.dk, som er fremragende til såvel branding, lead-generering og ikke mindst, kundeservice og vejledning i brug af produkterne.

Og den gode nyhed er, at alle vores forhandlere nemt og helt gratis kan komme igang, ved at genbruge alle de gode film på ergotel.dk. Sådan gøres det:

  1. Find den video du vil bruge, under produkter på ergotel.dk (skriv bare produktnavnet i søgefeltet øverst til højre på ergotel.dk, for stort set alle videoer er tilknyttet produkter)
  2. Klik på dele-ikonet nederst til højre (se nedenfor)

3A: Vælg “Embed”, hvis du blot ønsker at vise videoen på jeres website, uden videre bøvl. Du kopierer således en kode, som betyder, at filmen indlejres i den størrelse vi har valgt på ergotel.dk (400 x 225 pixels). Koden ser f.eks således ud.

<iframe allowtransparency=”true” title=”Wistia video player” allowFullscreen frameborder=”0″ scrolling=”no” class=”wistia_embed” name=”wistia_embed” src=”https://fast.wistia.net/embed/iframe/3ubjfz7wdv” width=”400″ height=”225″></iframe>

OBS! I kan sagtens ændre størrelsen, blot ved at indsætte nye tal for henholdvis “width” og “height”  – men resten af koden skal bevares.

3B: Vælg “Download” hvis I ønsker at hente filen selv, til brug for senere upload til jeres eget website CMS eller jeres egen kanal på Youtube.

3C: Vælg Twitter, Facebook eller LinkedIn for at dele filmen direkte på disse medier (OBS – husk at være logget ind som firma-adm, hvis I vil dele den på jeres firmaside).

3D: Vælg email for at sende et link til filmen.

Hvad man vælger afhænger af behov og den konkrete situation.  God fornøjelse!

PS. Vi hjælper gerne, hvis der er behov. Kontakt os på marketing@ergotel.dk