Ergotel søger Product Account Manager til salg af A/V-løsninger.

12. maj 2021  

Ledige stillinger.

Product Account Manager til salg af A/V-løsninger

Ergotel A/S søger en Product Account Manager der kan drive og vækste vores salg indenfor kategorien A/V udstyr.

Som Product Account Manager vil du være ansvarlig for vores A/V-løsninger og blive vores ekspert indenfor kategorien.

Jobbet består i, sammen med det eksisterende salgsteam, at skabe vækst hos vores forhandlere. Du vil have en væsentlig rolle, når forhandlerne skal supporteres ved AV-projekter, og i samarbejde med vores producenter skal du være med til at sikre, at markedet tilbydes de bedste løsninger indenfor A/V udstyr.

Vi leder efter en person, der har erfaring med rådgivning og salg til B2B kunder og meget gerne relevant brancheerfaring.

Det er ikke et krav, at du har specifik erfaring indenfor AV-udstyr, da vores producenter vil være med til oplæringen og løbende yde support. Det er dog en fordel, du er teknisk minded og proaktiv til, at sætte dig ind i nye teknologier. Hvis du har forståelse for- eller erfaring med netværksløsninger (infrastruktur / kommunikation) er dette også en fordel.

Du skal besidde gode taleevner, så du kan skabe kontakt og formidle tekniske budskaber på en let og forståelig måde, uanset hvem kunden er.

Det er vigtigt, at du behersker engelsk både mundtligt og skriftligt på rimeligt niveau, da de fleste produktblade og informationer er på engelsk og mange af vores producenter kommunikerer på engelsk.

Du skal være åben for at samarbejde på tværs med dine kollegaer og være villig til at hjælpe og støtte op om opgaver der skal varetages, også selvom de er uden for dit umiddelbare område.

Din arbejdsplads vil være hos kunder i hele landet, hjemmefra og på kontoret i Roskilde. Det er derfor vigtigt du kan arbejde selvstændigt, på trods af, du ikke vil have kollegaer omkring dig hele tiden.

Vi søger en person, der kan tage ansvar, er struktureret, proaktiv og ihærdig og som samtidig har humoristisk sans og er socialt anlagt.

Ergotel er en mindre virksomhed med en uformel omgangstone og et stærkt Team mindset der gør, at vi er gode til at samarbejde, overlappe og supportere hinanden. Vi er loyale overfor vores kunder, leverandører og producenter og har derigennem opnået stærke relationer, som både vi og de værdsætter.

Ergotel er en del af et Nordisk hus med 21 ansatte fordelt på Norge, Sverige og Danmark. Ergotel har mere end 20 års erfaring på det danske marked som distributør af bl.a. Poly (tidligere Plantronics og Polycom), Roomz, Jabra og Konftel produkter.

Hvis du vil høre mere om jobbet kan du kontakte:
Direktør, Michael Westh på telefon: 26 16 60 02

Ansøgningen sendes til: job@ergotel.dk

Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette person.