Ergotel – en pionér indenfor Unified Communications i Danmark

Ergotel A/S er distributør af kvalitets-headsets og konferenceløsninger i Danmark, på Grønland og Færøerne. Distributionen foregår via et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere, hvilket betyder, at vi ikke sælger direkte til slutkunder.

Vi har gennem mere end 20 år, opbygget et meget stærkt koncept som specialiseret value add-partner, vi udvikler os løbende og tilpasser os markedsudviklingen inden for kommunikationsløsninger.

Vi er gået fra at være headset-specialister til fuldt ud at favne hele bredden af kommunikations-løsninger. Fra headset til voice og video. Fra single-brand til multi-brand.

I samarbejde med vores forhandlere og partnere kan vi yde ekspertrådgivning i alle faser af købet, fra behovsanalyse til levering og efterfølgende support – også hos slutkunden. Ergotel sikrer handel med vores produktkategorier er enkel, sjov og rentabel og er samtidig også en nøglepartner, der leverer stor værdi til vores leverandører.

Vi bidrager med ekspertise, vi skaber muligheder, og vi er altid klar til at hjælpe.

Fra dansk til nordisk

Vores stærke tro på os selv og på vores produktområde betød, at vi i 2019 tog en aktiv beslutning om at udvide vores forretning, ved at fusionere med svenske IsiCom AB (distributør af Poly gennem mere end 18 år).

Ved sammenlægningen af Plantronics og Polycom i 2018, fik Isicom distributionen i hele norden. Ergotel er dermed blevet en del af den første rigtige værdiskabende og specialiserede nordiske value-add distributør af headset, voice og video.

Vores ekspertise inden for disse områder er stærk, og vi ser tydeligt disse produktområder som helt essentielle for samarbejdskulturen i alle typer af organisationer. Dette er en rejse og en forretning, som Ergotel og IsiCom vil drive frem på det nordiske marked.

Vi fortsætter med at udvikle os og vi føler stærkt og tydeligt, at vi både kan og vil gøre mere i dag end vi gjorde i går.

Vi har de stærkeste brands på markedet

Vi er ikke blot den stærkeste nordiske distributør, vi har også de stærkeste brands, inden for kategorierne headset, voice og videoløsninger.

Vi tilbyder konferenceløsninger for voice og video fra både svenske Konftel, amerikanske Poly og danske Jabra. Vi har desuden hele produktkategorien; headset, fra både Jabra og Poly (tidligere Plantronics) i hele norden (Konftel: Sverige og Danmark)

Kategorien headsets har haft en mageløs udvikling siden Ergotel startede i 1999. Et headset er blevet helt naturligt og indlysende for alle at bruge, fra tidligere kun at have været relevant for en bestemt type bruger.

Vores holdning er, at videokategorien står over for nøjagtig den samme udvikling. Desuden har denne udvikling blevet accelereret med tre til fem år på grund af de samfundsmæssige udfordringer vi har set i COVID-19-krisen.

Vision

Vores vision er kort og god: Vi skal være det indlysende og mest attraktive valg for dig, der sælger eller vil sælge de bedste kommunikationsløsninger inden for headset, voice og video. Vi vil sikre dig et naturligt valg, fra de førende brands inden for kategorierne hos en distributør, hvor ekspertise, rådgivning og løsninger til dig og dine kunder, altid er den bedste. Vi vil tilbyde de bedste løsninger til at opfylde vores partnere og deres kundes behov.

Mission

At sikre valg af kommunikationsløsninger gennem de bedste samarbejdspartnere, både hos producenter og partnere. Vi vil sikre, at alle har mulighed for effektivt at blive klart set og hørt, uanset hvor de befinder sig. Distance og placering må ikke længere være en hindring for effektiv og god kommunikation.

Bestyrelse og ledelse

Ergotel ledes af adm. direktør Michael Westh, og bestyrelsen består af bestyrelsesformand Martin Rahbek (adm. direktør i Moranti Holding), bestyrelsesmedlem Michael Westh (adm. direktør i Ergotel A/S) samt Magnus Ohlin, CEO i IsiCom AB.

Mød Ergotellerne

Michael Westh – Direktør

Som direktør har Michael en meget afvekslende hverdag, med faglige opgaver, administrative opgaver og ledelse. Michael har et fantastisk team i Ergotel, så jobbet er spændende, sjovt og udfordrende. Michael startede Ergotel i 1999, ene mand, og har derfor prøvet de fleste roller og ansvarsområder af på egen krop. Så hvis Ergotel er ramt af sygdom på lageret, og en ordre skal afsted, ja så pakker han den selv. Michael motiveres af vækst og udvikling, og det glæder ham at se sine kollegaer udfolde sig, til gavn for sig selv og virksomheden.

I sin fritid nyder han at køre på motorcykel, en Triumph Street Triple, som giver ”en super følelse af frihed”.

Favoritcitat”Der findes ikke noget du ikke kan – kun ting du ikke har lært endnu”.

1606162-Ergotel-40092-Edit
Telefon: 26 16 60 02
Email: mw@ergotel.dk

Charlotte Skou – Business & Process Manager

Charlotte har siden 2007 været en del af Ergotels overordnede ledelse, i hele værdikæden: Indkøb, lager, salg, IT, administration. Senest har en del af marketingansvaret også driblet sig ind på hendes bord. Så Charlotte er en sand blæksprutte, med suverænt overblik, dedikeret ansvarlighed og evne til rettidig eksekvering. Charlotte motiveres af devisen, Work smarter, not harder.

Når Charlotte ikke er sammen med sine børn eller elskede hund, nyder hun korte og lange ture på motorcykel sammen med sin bedre halvdel, og turene går gerne til træf i ind- og udland.

Favoritcitat: “The greatest glory in living, lies not in never falling but in rising every time we fall” (Nelson Mandela).

1606162-Ergotel-40024-Edit
Telefon: 40 46 25 27
Email: cs@ergotel.dk

Ulrik Hartmann – Senior Account Manager

Ulrik kom til Ergotel i 2011, medbringende stort og mangeårigt produktkendskab fra telebranchen. I dag har Ulrik ansvar for forhandlere på ”Hovedlandet” og på Fyn, og det kræver en del tid på landevejen. For det er vigtigt for Ulrik at komme rundt og møde sine forhandlere ofte. Det giver stærke relationer.

I fritiden gi’r Ulrik den som kok hjemme hos familien i privaten i Esbjerg. Golf bliver der heldigvis også tid til, selv om det jo blæser en del på de kanter.

Favoritcitat: “Smil til dem du møder på din vej, det kan være du møder dem igen” (egen)

1606162-Ergotel-40133-Edit
Telefon: 23 61 26 14
Email:  uh@ergotel.dk

Martin Schrøder – Key Account Manager

Martin startede hos os i foråret 2022. Martin har tidligere være såvel account manager som produktspecialist hos en af Ergotels største forhandlere. Så Martin kender i den grad vores del af IT-branchen og motiveres af at finde den helt rigtige løsning til kunderne.

Er altid generelt nysgerrig på nyt hardware – ”jeg kan slet ikke lade være”, som han siger.

I fritiden er Martin familiefar hjemme i Kalundborg, hos sin kone og to børn. Elsker af at følge med i fodbold, især Manchester United, samt opgradere huset fra halvfjerdserne – som efterhånden er på V8.

Favoritcitat“It’s easy to look sharp when you haven’t done any work”


Telefon: 50 60 09 09
Email:  ms@ergotel.dk

Morten Baggesen – Marketing Manager

Morten har været ansat hos Ergotel to gange, første gang i 2016-2018, og herefter igen fra december 2018, som deltids-marketingchef, så der også kan blive tid til at drive egen virksomhed ved siden af.

Morten er firmaets “lycra-mand”, for han cykler tit på jobbet på sin mountainbike hvor han konkurrerer mod sig selv, med endomondo.
På jobbet er Morten den digitale marketingekspert, elsker at alt kan trackes, i hele kæden fra Googles URL-builder, over Google Analytics til Leadfeeder.

Favoritcitat: ”Failing to prepare is preparing to fail”

Morten Baggesen

Vi støtter:

 

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

Ergotel brands

Ergotel A/S – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48