Ergotel – en pionér indenfor Unified Communications i Danmark

Ergotel A/S er distributør af kvalitets-headsets og konferencetelefoner til kontor, mobil & PC i Danmark, på Grønland og Færøerne. Distributionen foregår via et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere, hvilket betyder, at vi ikke sælger direkte til slutkunder. Specialiseringen indenfor vores produktområder betyder, at vi i samarbejde med vores forhandlere kan yde ekspertrådgivning i alle faser af købet, fra behovsanalyse til levering og efterfølgende support – også hos slutkunden.

Derfor er Ergotel ikke en traditionel distributør – vi er trendsættere indenfor værdiskabende partnertilbud. Dem har vi samlet i vores partnerprogram, Ergotel KOMPLET. Det amerikanske headset-brand Poly (tidl. Plantronics) samt det svenske konferencetelefon-brand Konftel er i dag vores primære produkter. I tillæg, sælger vi produkter fra Jablocom og UniSynk.

I 2019 fusionerede Ergotel med IsiCom, distributør af Poly i Sverige. De to distributører, Ergotel og IsiCom, danner således via et fælles ejerskab af Ergotel en slagkraftig nordisk virksomhed med fokus på løsninger inden for kommunikation og samarbejde.

Den fornemmeste liga

Som Poly-distributør (tidl. Plantronics) i Danmark har Ergotel haft et godt, tæt og produktivt samarbejde med verdens førende headset-producent i mere end 20 år. Derfor blev Ergotel udnævnt til Platin-distributør af Poly i 2009, et tidspunkt hvor der kun var fem Platin-distributører globalt.

Ergotel er i dag så tæt på Poly, som vi kan komme. Det betyder også, at vores forhandlere er kommet tættere på producenten med alle de fordele dette har. Vi vil derfor fortsat opfordre alle til at komme med input, som vi i fælles interesse kan videregive til Poly.

Bestyrelse og ledelse

Ergotel ledes af adm. direktør Michael Westh, og bestyrelsen består af bestyrelsesformand Martin Rahbek (adm. direktør i Moranti Holding), bestyrelsesmedlem Michael Westh (adm. direktør i Ergotel A/S) samt Magnus Ohlin, CEO i IsiCom AB.

 

 

Mød Ergotellerne

Michael Westh

Som direktør har Michael en meget afvekslende hverdag, med faglige opgaver, administrative opgaver og ledelse. Michael har et fantastisk team i Ergotel, så jobbet er spændende, sjovt og udfordrende. Michael startede Ergotel i 1999, ene mand, og har derfor prøvet de fleste roller og ansvarsområder af på egen krop. Så hvis Ergotel er ramt af sygdom på lageret, og en ordre skal afsted, ja så pakker han den selv. Michael motiveres af vækst og udvikling, og det glæder ham at se sine kollegaer udfolde sig, til gavn for sig selv og virksomheden.

I sin fritid nyder han at køre på motorcykel, en Triumph Street Triple, som giver ”en super følelse af frihed”.

Favoritcitat”Der findes ikke noget du ikke kan – kun ting du ikke har lært endnu”.

1606162-Ergotel-40092-Edit
Telefon: 26 16 60 02
Email: mw@ergotel.dk

Charlotte Skou

Charlotte har siden 2007 været en del af Ergotels overordnede planlægning af arbejdsprocesser i alle afdelinger – administration, logistik og den daglige infrastruktur. Så Charlotte er en sand blæksprutte, hurtig til at påtage sig ansvar, hvis der er områder der skal varetages ved sygdom, ferie eller andre omstændigheder. Charlotte motiveres af optimering og effektivisering af processer internt og sammen med leverandører og forhandlere.

Når Charlotte ikke er sammen med sine børn, nyder hun korte og lange ture på motorcykel sammen med sin bedre halvdel, og turene går gerne til træf i ind- og udland.

Favoritcitat: “The greatest glory in living, lies not in never falling but in rising every time we fall” (Nelson Mandela).

1606162-Ergotel-40024-Edit
Telefon: 40 46 25 27
Email: cs@ergotel.dk

Ulrik Hartmann

Ulrik kom til Ergotel i 2011, medbringende stort og mangeårigt produktkendskab fra telebranchen. I dag har Ulrik ansvar for forhandlere på ”Hovedlandet” og på Fyn, og det kræver en del tid på landevejen. For det er vigtigt for Ulrik at komme rundt og møde sine forhandlere ofte. Det giver stærke relationer.

I fritiden gi’r Ulrik den som kok hjemme hos familien i privaten i Esbjerg. Golf bliver der heldigvis også tid til, selv om det jo blæser en del på de kanter.

Favoritcitat: “Smil til dem du møder på din vej, det kan være du møder dem igen” (egen)

1606162-Ergotel-40133-Edit
Telefon: 23 61 26 14
Email:  uh@ergotel.dk

Bettina Lundgaard Truelsen

Bettina startede i Ergotel i september 2019, medbringende særdeles god og praktisk erfaring med Plantronics, fra sit tidligere job som Brand Ambassador, for netop Plantronics (Poly). I sit job som Account Manager i Ergotel sørger Bettina for, at vores forhandlere er up-to-date på produkternes nytteværdi, kvaliteter og kommercielle potentiale.

I fritiden har Bettina i mange år være frivillig underviser for Kastrup Svømmehals personale; Bettina er nemlig uddannet livredder og førstehjælps-instruktør, og evnerne i vandet bringer hun tillige som triatlet, hendes passion.

 

 

Telefon: 50 60 09 09
Email:  bt@ergotel.dk

 

 

Morten Baggesen

Morten har været ansat hos Ergotel to gange, første gang i 2016-2018, og herefter igen fra december 2018, som deltids-marketingchef, så der også kan blive tid til at drive egen virksomhed ved siden af.

Morten er firmaets “lycra-mand”, for han cykler tit på jobbet på sin mountainbike hvor han konkurrerer mod sig selv, med endomondo.
På jobbet er Morten den digitale marketingekspert, elsker at alt kan trackes, i hele kæden fra Googles URL-builder, over Google Analytics til Leadfeeder.

Favoritcitat: ”Failing to prepare is preparing to fail”

Morten Baggesen

Vi støtter:

 

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

3 logoer negativ

Ergotel A/S  – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48