Ergotel – en pionér indenfor Unified Communications i Danmark

Ergotel A/S er distributør af kvalitets-headsets og konferencetelefoner til kontor, mobil & PC i Danmark, på Grønland og Færøerne. Distributionen foregår udelukkende via et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere, hvilket betyder, at vi ikke sælger direkte til slutkunder. Specialiseringen indenfor vores produktområder betyder, at vi i samarbejde med vores forhandlere kan yde ekspertrådgivning i alle faser af købet, fra behovsanalyse til levering og efterfølgende support – også hos slutkunden.

Derfor er Ergotel ikke en traditionel distributør – vi vil være trendsættere indenfor værdiskabende partnertilbud. Dem har vi samlet i vores partnerprogram, som vi kalder Ergotel KOMPLET. Det amerikanske headset-brand Plantronics samt det svenske konferencetelefon-brand Konftel er i dag vores primære produkter. I tillæg, sælger vi produkter fra Jablocom, Voicebird og Polycom.

Den fornemmeste liga

Som Plantronics’ eneste distributør i Danmark, har Ergotel haft et godt, tæt og produktivt samarbejde med Plantronics i mere end 10 år. Derfor blev Ergotel udnævnt til Platin-distributør hos Plantronics, på et tidspunkt hvor der kun var fem Platin-distributører globalt. Ergotel er i dag så tæt på Plantronics, som vi kan komme. Det betyder også, at vores forhandlere er kommet tættere på producenten med alle de fordele dette har. Vi vil derfor fortsat opfordre alle til at komme med input, som vi i fælles interesse kan videregive til Plantronics.

Bestyrelse og ledelse

Ergotel ledes af adm. direktør Michael Westh, og bestyrelsen består af bestyrelsesformand Martin Rahbek (adm. direktør i Moranti Holding), bestyrelsesmedlem Michael Westh (adm. direktør i Ergotel A/S) samt bestyrelsesmedlem Charlotte Skou (Infrastrukturchef i Ergotel A/S).

Mød Ergotellerne

Michael Westh

Som direktør har Michael en meget afvekslende hverdag, med faglige opgaver, administrative opgaver og ledelse. Michael har et fantastisk team i Ergotel, så jobbet er spændende, sjovt og udfordrende. Michael startede Ergotel i 1999, ene mand, og har derfor prøvet de fleste roller og ansvarsområder af på egen krop. Så hvis Ergotel er ramt af sygdom på lageret, og en ordre skal afsted, ja så pakker han den selv. Michael motiveres af vækst og udvikling, og det glæder ham at se sine kollegaer udfolde sig, til gavn for sig selv og virksomheden.

I sin fritid nyder han at køre på motorcykel, en Triumph Street Triple, som giver ”en super følelse af frihed”.

Favoritcitat”Der findes ikke noget du ikke kan – kun ting du ikke har lært endnu”.

1606162-Ergotel-40092-Edit
Telefon: 26 16 60 02
Email: mw@ergotel.dk

Charlotte Skou

Charlotte har gennem de sidste 9 år været en del af Ergotels overordnede planlægning af arbejdsprocesser i alle afdelinger – administration, logistik og den daglige infrastruktur. Så Charlotte er en sand blæksprutte, hurtig til at påtage sig ansvar, hvis der er områder der skal varetages ved sygdom, ferie eller andre omstændigheder. Charlotte motiveres af optimering og effektivisering af processer internt og sammen med leverandører og forhandlere.

Når Charlotte ikke er sammen med sine børn, nyder hun korte og lange ture på motorcykel sammen med sin bedre halvdel, og turene går gerne til træf i ind- og udland.

Favoritcitat: “The greatest glory in living, lies not in never falling but in rising every time we fall” (Nelson Mandela).

1606162-Ergotel-40024-Edit
Telefon: 40 46 25 27
Email: cs@ergotel.dk

Henrik Pedersen

Vores salgschef har været ansat siden 2004, fra dag ét med forhandlersalg, idag også med den overordnede salgsstrategi. Henrik motiveres af at skabe stærke og holdbare relationer med forhandlerne, og hjælper og støtter dem i hele salgsprocessen. Det har givet masser af gode resultater, også selv om markedet ændrer sig hele tiden.

Henrik er boldtosset og sportschef i den lokale fodboldklub i Vordingborg. Som engang var Danmarks hovedstad, fortæller han vidt og bredt. Og så kører Henrik på racercykel og mountainbike når tiden tillader det.

Favoritcitat: ”Historien kan du ikke lave om på, men du kan trække lærdom ud af den” (ukendt)

1606162-Ergotel-40069-Edit
Telefon:  26 12 82 32
Email: hp@ergotel.dk

Ulrik Hartmann

Ulrik kom til Ergotel i 2011, medbringende stort og mangeårigt produktkendskab fra telebranchen. I dag har Ulrik ansvar for forhandlere på ”Hovedlandet” og på Fyn, og det kræver en del tid på landevejen. For det er vigtigt for Ulrik at komme rundt og møde sine forhandlere ofte. Det giver stærke relationer.

I fritiden gi’r Ulrik den som kok hjemme hos familien i privaten i Esbjerg. Golf bliver der heldigvis også tid til, selv om det jo blæser en del på de kanter.

Favoritcitat: “Smil til dem du møder på din vej, det kan være du møder dem igen” (egen)

1606162-Ergotel-40133-Edit
Telefon: 23 61 26 14
Email:  uh@ergotel.dk

Allan Bindslev Berg

Allan er ansvarlig for Logistik- & Kundeservice, og har været Ergoteller i 4 år. Allan sætter en ære i at kunne holde mange bolde i luften, og er aldrig tilfreds før kunden er tilfreds. Allan er en rigtig levemand, som elsker livemusik (har været til over 500 koncerter, 27 med Toto alene), god mad og rødvin. Og så er han fodboldtræner i sin fritid, også.

Favoritcitat: Man kan hvad man vil!

1606162-Ergotel-40013-Edit
Telefon: 44 35 05 35
Email: salg@ergotel.dk

Christian Westh

Christian har været hos Ergotel siden 2015, hvor han har været lagermedarbejder. Siden marts 2017 har Christian valgt at bidrage til firmaet med on-site support og ordrehåndtering. Christians hverdag udenfor jobbet hos Ergotel, er præget af fysiske aktiviteter. I fritiden er Christian fysisk aktiv, idet han både løber, cykler, svømmer og løfter vægte, alt sammen for at kunne håndtere sin hidsige 250 Ccm motocross maskine, som er hans store passion. Som navnet antyder, er Christian vokset op med Ergotel; hans far er grundlægger og direktør.

Favoritcitat: ”Family first”

Frederik Pedersen

Frederik er startet i jobbet som lager- og logistikmedarbejder pr. 1 marts 2017. Med i baggagen har han erfaring fra lagerbranchen, og Frederik sætter en ære i struktur, orden og strømlinethed. I fritiden er Frederiks store lidenskab fodbold, som han har spillet lige siden han var en lille purk. Når Frederik ikke er på arbejde hos Ergotel eller ude på banen, er han hjemme hos familien

 

 

Vi støtter:

3 støttelogoer 1140x150

Distributør af

5 logoer negativ

Ergotel A/S  – Metalvej 7 – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48