Om Konftel

Konftel AB er nordens førende producent af konferencetelefoner og nr. 2 på verdensplan.  Virksomheden udvikler og sælger konferencetelefoner til brug ved alle typer telefonmøder, hvad enten det er større eller mindre konferencelokaler, hurtige møder ved skrivebordet eller det trådløse kontor. Konftels hovedkontor er placeret i Umeå i Sverige

Alle kan få glæde af en Konftel

Af og til er der ikke tid til at reservere konferencelokalet – mødet skal ske her og nu. Netop fordi det er så enkelt at samle medarbejderne omkring skrivebordet og holde et hurtigt telefonmøde, vokser antallet af Konftel løsninger verden over. Og man behøver ikke være flere omkring skrivebordet for at bruge en Konftel. Alle som til dagligt taler håndfrit ved, hvor bekvemt det er. Konftel tilbyder konferencetelefoner til alle situationer. De kan tilsluttes eksisterende fastnettelefoner, DECT systemer, IP telefoner og mobiltelefoner samt trådløs tilslutning via Bluetooth. Er der behov for en fritstående konferencetelefon i arbejdsrummet, vælger du en af Konftels konferencetelefoner med egen forbindelse. Uanset hvad du vælger, får du hurtige møder, når du vil.

Læs bl.a. case story fra Hotel Sheraton i Stockholm konftel-case-sheraton_dk

Markedets bedste lyd

I modsætning til andre konferencetelefoner på markedet, er Konftel produkter kendetegnet ved, at have den samme høje lydkvalitet ved hjælp af den patenterede lydteknologi – OmniSound® – uanset hvilken konferencetelefon, man vælger. OmniSound® sikrer, at du får naturlig lyd i begge retninger (full duplex), samt 360° lydoptagelse og lydgengivelse. Vælger du en Konftel konferencetelefon får du markedets mest driftsikre konferencetelefon, der er let at tilslutte og betjene. Du får desuden 2 års garanti på alle produkter.

Konftels produktfilosofi – se den fascinerende historie her

 

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

3 logoer negativ

Ergotel A/S  – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48