Om Plantronics

Plantronics, Inc. blev grundlagt i 1961 i Santa Cruz, Californien, hvor også hovedkvarteret ligger i dag. De præsenterede deres første headset i 1962 og er i dag verdensførende inden for design, produktion og markedsføring af headsets.

Plantronics-produkter er kendte for deres design, holdbarhed og kvalitet samt gode komfort – fra Unified Communications-løsninger til Bluetooth-headset. Plantronics leverer uovertrufne lydoplevelser og kvalitet, der afspejler Plantronics næsten 50 år med innovation. Plantronics bruges af alle virksomheder i Fortune 100 og er valgt af US Air Traffic Controll, 911 alarmcentral og New York Stock Exchange.

Plantronics-headset bliver også benyttet ved mange store begivenheder. For eksempel var det gennem et Plantronics headset, at de berømte ord ”That´s one small step for man, one giant leap for mankind” blev transmitteret, da de første mennesker var på månen i 1969. Plantronics designer, producerer og markedsfører headsets til Unified Communications-løsninger, mobiltelefon, PC, herunder til IP-telefoni og gaming, samt trådløse headset og headset med ledning til kontoret, hjemmekontoret og til call centre. Virksomheden har kontorer i 19 lande og sælger gennem autoriserede partnere verden over og har mere end 6.100 medarbejdere.

TCO certificering
Plantronics var den første headset-producent, der blev godkendt til at benytte TCO-mærkning på sine headsets. De er nu også de første, der har opnået TCO Certified Edge, som er en blåstempling af ”best in class”-produkter inden for udvalgte kategorier som ydeevne, brugervenlighed eller brug af genbrugsmateriale. TCO Certified Edge er en supplerende certificering for produkter, der er på forkant, når det gælder IT og bæredygtighed.

Det betyder, at Plantronics headsets er designet og produceret efter nogle af de strengeste krav i forhold til ydeevne, brugervenlighed, stråling, energiforbrug og miljø. Bl.a. overholder Plantronics headsets EU-direktivet der omhandler, hvor meget støj medarbejdere maksimalt må udsættes for. Den svenske organisation TCO – Tjänstmännens Centralorganisation – er en international anerkendt certificering af kontor- og IT-produkter, bl.a. computerskærme og nu også Plantronics headsets.

Ergotel har været premium distributør af Plantronics i næsten 20 år, og en af blot 5 Platin-forhandlere globalt.

Længe leve stemmen – præsentationsvideo fra Plantronics

Introduktion til Plantronics’ historie

 

Alle priser er ekskl. moms

Distributør af

5 logoer negativ

Ergotel A/S  – Metalvej 7C – 4000 Roskilde – Telefon 44 35 05 35 – CVR 21 59 20 48